MENU

Onze AFHAALGERECHTEN voor OUD en NIEUW

Afhalen: zaterdag 31 december tussen 14u00 en 16u30

               zondag 1 januari 2023 tussen 10u00 en 11u00

Bestellen kan enkel via mail (fabrice@terbos.be) of in het restaurant zelf- NIET TELEFONISCH

Wij sluiten de bestellingen af bij bereik van onze capaciteit, dit om een duidelijke, correcte bestelling en afhaling te garanderen. BESTEL TIJDIG!

APERO + HAPJES

1/ PICON 1 L                                      € 25

2/ HUISBEREIDE MINI GARNAALKROKETTEN (4 STUKS)       € 8

3/ ASSORTIMENT MINI BOUCHES (8 STUKS)                           € 15

4/ CARPACCIO RUBIA SECRETO 07/ parmesaan/ rucola          € 18

VOORGERECHTEN

1/ KREEFTENSOEP 1 pers.            € 4.50

2/ SOEP 1 L - WORTEL + KNOLSELDER        € 8                     

3/ TRIO VAN VIS MET GARNALENSAUS GEGRATINEERD         € 12

4/ VITELLO TONATO                         € 13

5/ GEROOKTE ZALM MET Z’N GARNITUUR      € 12

6/ SINT JACOBSNOOTJES KLASSIEK GEGRATINEERD            € 17

7/ FOIE GRAS VAN GANS MET BRIOCHE BROOD EN UIENCONFITUUR     € 17

8/ HUISBEREIDE KAASKROKETTEN (per stuk)          € 3.50

9/ HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN (per stuk)    € 5.50

10/ CARPACCIO SECRETO 07- RUBIA GALLEGA          € 18

HOOFDGERECHTEN

1/ OPGEVULDE PARELHOENFILET MET BOSCHAMPIGNONS, FINE CHAMPAGNE SAUS, WILDGARNITUUR EN MINI AMANDELKROKETTEN OF GRATIN        € 22

2/ FILET PUR VAN HERTENKALF MET GRAND VENEUR SAUS, WILDGARNITUUR EN MINI AMANDELKROKETTEN OF GRATIN        € 28

3/ PALING IN DE ROOM - SLA – VERSE FRIETEN                  € 28

4/ PALING IN HET GROEN - SLA - VERSE FRIETEN                € 28

5/ SCAMPI’S OP WIJZE VAN DE CHEF – SLA – VERSE FRIETEN            € 21

6/ GEGRATINEERDE VISCHOTEL – WARME GROENTEN – POMMES DUCHESSE   € 22

7/ COQUILLES GEGRATINEERD IN DE OVEN – CHAMPIGNONS & BROCCOLI - POMMS DUCHESSE      € 28

8/ RUGSTUK VAN IJSLANDSE KABELJAUW – MOSTERDSAUS - WARME GROENTEN – POMMES DUCHESSE     € 27

DESSERT

1/ ARTISANAAL: CHOCOLADE LOVER - PANA COTTA VAN CHOCOLADE, HAZELNOOTCREMEUX,

GANACHE VAN DULCEY CHOCOLADE, QUENELLE EXOTIQUE       € 7.50

2/ ONZE HUISBEREIDE CHOCOLADEMOUSSE (2 pers.)            € 7

 

Alle gerechten zijn zeer eenvoudig op te warmen, handleiding inclusief.

RESTAURANT TER BOS- HOOGSTRAAT 155- RUMBEKE- 0485/055097

WWW.TERBOS.BE – fabrice@terbos.be