MENU

Onze AFHAALGERECHTEN voor KERST

Afhalen: vrijdag  24 december tussen 15u00 en 17u00

               zaterdag 25 december tussen 9u30 en 10u30

BIJ ELKE  BESTELLING ONTVANG JE  EEN WAARDEBON VAN 5 % OP DE AFHAALGERECHTEN

DIE JE KAN VERZILVEREN IN HET RESTAURANT TIJDENS DE MAAND JANUARI. 

Bestellen kan enkel via mail of in het restaurant zelf- NIET TELEFONISCH

En dit tot maandag 20 december. Daarna aanvaarden wij geen bestellingen meer,

dit om een duidelijke, correcte bestelling en afhaling te garanderen. BESTEL TIJDIG!

VOORGERECHTEN

1/ KREEFTENSOEP 1 pers.            € 4.50

2/ TRIO VAN VIS MET GARNALENSAUS GEGRATINEERD         € 12

3/ GEROOKTE ZALM MET Z’N GARNITUUR               € 12

4/ SINT JACOBSNOOTJES KLASSIEK GEGRATINEERD            € 17

5/ FOIE GRAS VAN GANS MET BRIOCHE BROOD EN UIENCONFITUUR     € 17.50

6/ HUISBEREIDE KAASKROKETTEN (per stuk)          € 3

7/ HUISBEREIDE GARNAALKROKETTEN (per stuk)    € 5

8/ CARPACCIO SECRETO 07- RUBIA GALLEGA          € 17

HOOFDGERECHTEN

1/ OPGEVULDE PARELHOENFILET MET BOSCHAMPIGNONS, FINE CHAMPAGNE SAUS,

WILDGARNITUUR EN MINI AMANDELKROKETTEN                € 22

2/ FILET PUR VAN HERTENKALF MET GRAND VENEUR SAUS,

WILDGARNITUUR EN MINI AMANDELKROKETTEN                € 27

3/ PALING IN DE ROOM - SLA – VERSE FRIETEN                  € 27

4/ PALING IN HET GROEN - SLA - VERSE FRIETEN                € 28

5/ SCAMPI’S OP WIJZE VAN DE CHEF – SLA – VERSE FRIETEN            € 21

6/ GEGRATINEERDE VISCHOTEL – WARME GROENTEN – POMMES DUCHESSE   € 21

7/ COQUILLES GEGRATINEERD IN DE OVEN – CHAMPIGNONS & BROCCOLI - POMMES DUCHESSE      € 27

8/ RUGSTUK VAN IJSLANDSE KABELJAUW – MOSTERDSAUS - WARME GROENTEN – POMMES DUCHESSE     € 27

DESSERT

ARTISANAAL: BUCHE SAMBA - DUO VAN DONKERE EN MELK CHOCOLADECREME AFGEWERKT MET GANACHE       € 7

Alle gerechten zijn zeer eenvoudig op te warmen, handleiding inclusief.

RESTAURANT TER BOS- HOOGSTRAAT 155- RUMBEKE- 0485/055097

WWW.TERBOS.BE – info@terbos.be