MENU

SUCCESMENU van zaterdag 8 AUGUSTUS t.e.m. vrijdag 11 SEPTEMBER

Duo van huisbereide garnaal- en scampi kroketten 
met gefruite peterselie
of
Ambachtelijk gerookte zalm 
met z'n garnituur
of
Carpaccio van tomaat met mozarella,
rucola en gebakken scampi's
of
Verse St.- Jacobsvruchten gegratineerd
in de oven (+ 2 euro suppl.)
***
Ierse rib eye met saus naar keuze, salade en verse frieten
of
Gebakken kalfsfilet met champignons en portosaus,
puree van spinazie en pastinaak
of
Visserspannetje in preiroomsaus met frieten
of
Paling in ′t groen of in de room (+ 2,50 euro suppl.)
***
Dame blanche met verse chocoladesaus
of  Coupe advokaat of Irish koffie
of  Dessert + koffie of thee
 
Prijs: 44 €/ p.p. zonder dranken
Huiswijnen en bru waters incl.: + 15 euro/p.p.
 
 
Op dit menu aanvaarden wij GEEN KREDIETKAARTEN.