MENU

SUCCESMENU van zaterdag 5 OKTOBER t.e.m. dinsdag 5 NOVEMBER

Huisbereide garnaalkroketten
met gefruite peterselie
of
Ambachtelijk gerookte zalm 
met z'n garnituur
of
Bouillabaisse met rouille
of
Verse St.- Jacobsvruchten gegratineerd
in de oven (+ 2 euro suppl.)
***
Black angus rib eye met saus naar keuze, salade en verse frieten
of
Vis volgens marktaanbod
of
Filet van wilde eend met witloof, schorseneren, 
portosaus en pommes dauphines
of
Paling in ′t groen of in de room (+ 2,50 euro suppl.)
***
Dame blanche met verse chocoladesaus
of  Coupe advokaat of Irish koffie
of  Dessert + koffie of thee
 
Prijs: 43 €/ p.p. zonder dranken
Aperitief naar keuze* en aangepaste huiswijnen (tijdens de maaltijd): + 17 euro/p.p.
 
* sommige aperitieven zijn mits klein suppl.
Op dit menu aanvaarden wij GEEN KREDIETKAARTEN.