MENU

SUCCESMENU van zaterdag 8 december t.e.m. vrijdag 11 januari

Huisbereide garnaalkroketten
met gefruite peterselie
of
Duo van zalm en zeetong 
met saus van garnalen
of
Ambachtelijk gerookte zalm 
met z'n garnituur
of
Verse St.- Jacobsvruchten gegratineerd
in de oven 
***
Ierse rib eye met saus naar keuze, salade en verse frieten
of
Vis volgens marktaanbod
of
Opgevulde parelhoenfilet met boschampignons,
fine champagnesaus en mini kroketten
of
Paling in ′t groen of in de room (+ 2 euro suppl.)
***
Dame blanche met verse chocoladesaus
of  Coupe advokaat of Irish koffie
of  Dessert + koffie of thee
 
Prijs: 43 €/ p.p. zonder dranken
Aperitief naar keuze* en aangepaste huiswijnen (tijdens de maaltijd): + 17 euro/p.p.
Kwaliteitswijnen (tijdens de maaltijd) en aperitief naar keuze*: + 22 euro/p.p.
* sommige aperitieven zijn mits klein suppl.
 
Op dit menu aanvaarden wij GEEN KREDIETKAARTEN.