MENU

Onze afhaalgerechten

Telefonisch bestellen kan op het nummer 0485055097.

KLIK HIER om ONLINE gerechten te BESTELLEN en te BETALEN.

Wekelijks zullen gerechten wijzigen en nieuwe worden toegevoegd.

Alles wordt vers bereid, gelieve voor 11 uur uw bestelling door te geven om af te halen 

tussen 17u30 en 18u30 of voor 21 uur voor afhaling de dag erna tussen 11u00 en 12u30. 

Op maandagavond, dinsdagavond en woensdag zijn geen afhalingen mogelijk.

Dagmenu (do- vrij) € 15     (van 28/05 tem 29/05)

[Dagsoep- Steak tartaar/ sla/ frieten- Dessert]

Dagmenu (do- vrij) € 15   (van 28/05 tem 29/05) 

[Dagsoep- Duo van vis/ mosterdsaus/ pureeDessert]

Pinkstermenu (zat- zon- maandag)  € 34-36 (weekend van 30 mei)

Onze huisbereide Picon 75cl    € 19 

Mini Frikandellen 10 st.  € 5.5

Bordje Secreto - Gedroogde runder rib eye 50 gr. € 8
Bordje Secreto - 100 gr.  € 15
Verse dagsoep 1 liter    € 8
Ajuinsoep + kaas 1 portie    € 4  
Huisbereide garnaalkroketten 4 stuks *DV   € 16 
Kroketten van serrannoham & geitenkaas 4st. *DV  € 14
Asperges op z'n vlaams € 12
Huisbereide kaaskroketten 4 stuks*DV   € 10 
Gerookte zalm met z'n garnituur vgr. portie   € 11
Gegratineerde coquilles vgr. portie € 15
       *De coquilles worden in porselein potjes meegegeven: waaborg 5 euro.
Macaroni met hesp en kaassaus € 9,00
Spaghetti SAUS  1 liter € 12,50
1/2 Braadkip- sla- frieten (vrij- zat- zondag) € 10
Kalfstong- madeira saus- puree € 13
Witloof in hesp en kaassaus- puree  € 10
Vol au vent met puree + koek/sla € 10
ASPERGES met gerookte zalm en dillesaus € 20 
Gegratineerde visschotel- puree € 12
Iberico filet- champignonsaus- rozemarijnaardappelen € 16
Salade met Serranoham + kroketjes van geitekaas en serrano € 17
Grietfilet- witte wijsaus- asperges- puree € 25
Paling in de room + sla € 23
Paling in 't groen + sla € 24
Rugstuk van kabeljauw- mosterdsaus- groentenpuree € 20
Verse St.- Jacobsvruchten gegratineerd- puree € 25
   * De coquilles worden in porselein potjes meegegeven: waarborg € 5 euro.
Gebakken zalmfilet- garnalensaus- groetenpuree 18 €
Vispannetje in preiroomsaus- puree of frieten € 18
Pasta napolitaine scampi € 20 
Tomaat garnaal  € 22
_____
 
Portie puree € 2
Frieten 1 kg € 4
________
Artisanaal Vanille roomijs 1 L € 9
Artisanaal Vanille roomijs 1 L + verse chocoladesaus € 15
[ DIT IS VOOR EEN 3- TAL PERSONEN ]
Progrès gebak € 3
Huisbereide chocolademousse 2 pers. € 7
_____
Fles Cava € 20
Fles Huiswit wit- rood- rosé (gekoeld verkrijgbaar)  € 10 
 
Alle gerechten kunnen zeer eenvoudig gebakken of opgewarmd worden.
Paling en vispannetje preiroomsaus zit vacuum bereid - in warmwaterbad opwarmen.
*DV betekent dat deze diepgevroren zijn.
Betaling cash of  bancontact mogelijk.
 
Restaurant TER BOS - Hoogstraat 155- 8800 Rumbeke- 051246570