MENU

Succesmenu van zaterdag 12 januari t.e.m. vrijdag 1 februari

Huisbereide garnaalkroketten
met gefrituurde peterselie
of
 
Soepje van butternut pompoen, filet van
jonge griet en kruidenroom
of
Ambachtelijk gerookte zalm
met z′n garnituur
of
Verse st.- Jacobsvruchten gegratineerd in de oven 
***
Irish Rib Eye met saus naar keuze, salade en verse frietjes
of
Vis volgens marktaanbod
of
Filet van jong hert met wintergarnituur, portosaus 
en mini kroketten (+ 2 euro suppl.)
of
Paling in ′t groen of in de room (+ 2 euro suppl.)
***
Dame Blanche met verse chocoladesaus
of
Coupe advokaat
of
Irish koffie
of
Dessert + koffie of thee
 
Prijs: 43 euro/ p.p. zonder dranken
Aperitief naar keuze*, aangepaste huiswijnen (tijdens de maaltijd): + 17 euro/ p.p.
Aperitief naar keuze*, kwaliteitswijnen (tijdens de maaltijd): + 22 euro/ p.p.
* sommige aperitieven zijn mits klein suppl.
Op dit menu aanvaarden wij GEEN KREDIETKAARTEN.