MENU

Succesmenu van donderdag 7 NOVEMBER t.e.m. vrijdag 6 DECEMBER

VANAF 12 PERSONEN VRAGEN WIJ U OM DE GEMAAKTE KEUZES 
VAN HET MENU VOORAF DOOR TE GEVEN.
Huisbereide garnaalkroketten
met gefrituurde peterselie
of
Trio van wildpasteien met uienconfituur
en brioche toast
of
Ambachtelijk gerookte zalm
met z′n garnituur
of
Verse st.- Jacobsvruchten gegratineerd in
de oven (+ 2 euro suppl.)
***
Black angus rib Eye met saus naar keuze,
salade en verse frietjes
of
Visserspannetje met frieten
of
Filet van everzwijn met fine champagnesaus,
wildgarnituur en amandelkroketten
of
Paling in ′t groen of in de room (+ 2,5 euro suppl.)
***
Dame Blanche met verse chocoladesaus
of
Coupe advokaat
of
Irish koffie
of
Dessert + koffie of thee
 
Prijs: 43 euro/ p.p. zonder dranken
Aperitief naar keuze*, aangepaste huiswijnen (tijdens de maaltijd): + 17 euro/ p.p.
 
* sommige aperitieven zijn mits klein suppl.
Op dit menu aanvaarden wij GEEN KREDIETKAARTEN.