MENU

Onze AFHAALGERECHTEN

kan je kiezen om met Bancontact te betalen of ter plaatse. Bij betaling met BC
onder de 40 euro wordt € 1,5 als administratiekost bijgerekend. U kan ook
telefonisch uw bestelling doorgeven op het nummer 0485055097.

Ahalingen zijn enkel mogelijk op donderdag- vrijdag- zaterdag & zondag 

Op donderdag en vrijdag van 11 tot 12u30 en van 17 tot 18u30.

Op zaterdag van 16u30 uur tot 18u30. Op zondag van 11u tot 12u00.

Bestellen kan tot 18 uur om af te halen de dag erna.  Voor afhalen op zondag

kan je bestellen tot vrijdagavond 21 uur telefonisch. (online bestellen kan tot vrijdag 18 uur)

Gerechten met een sterretje(*) betekend dat deze vacuum getrokken zijn en eenvoudig

op te warmen in een kookpot met water op 90 °C, dit zonder kwaliteitsverlies en uitdroging.

KLIK HIER VOOR ONS WEEKENDMENU VAN 23 JANUARI.

KLIK HIER VOOR ONS DAGMENU OP DONDERDAG 21/01

KLIK HIER VOOR ONS DAGMENU OP VRIJDAG 22/01.

Onze huisbereide picon 75 cl/ 1 iter      € 19/ € 25

Fles huiswijn wit/ rood                            € 10

Huisbereide garnaalbolletjes (4 x 20 gr.) DV  € 5

Bord carpaccio Secreto 07 (sublieme smaak)  € 17

VOORGERECHTEN

Verse dagsoep 1 liter                              € 9

Kreeftensoep (1 pers.)                            € 3,50

Ajuinsoep + kaas (1 pers.) *                   € 3,50

Terrine van ganzenlever (Remmery) met

     briochebroodje en kweepeerkonfijt    € 19

Serrano ham/ geitenkaas kroketten 4 stuks (diepvries) € 14

Garnaalkroketten 4 stuks (diepvries)      € 16

Kaaskroketten 4 stuks (diepvries)           € 10

Gerookte zalm met z’n garnituur vgr.      € 10

Gegratineerde coquilles vgr.                   € 15

HOOFDGERECHTEN

Gegratineerde visschotel- prei- puree       € 13

Gegratineerde visschotel (GROOT + EXTRA WARME GROENTEN)- puree € 21

Scampi's DIABOLIQUE- sla- frieten of pasta   € 18

1/2 Braadkip- sla- verse frieten                   € 11

Spaghetti Saus 1 kg    (3 pers.)                  € 12

Spagetti Saus 1 pers.                                 € 4

Tomaat garnaal- sla- frieten                       € 21

Kalfstong in madeirasaus- puree- sla         € 17

Paling in de room of in 't groen + sla *       € 25

Grietfilet met garnalensaus- puree             € 22

Vol au vent- puree of verse frieten- koek- sla     € 12

Rugstuk van kabeljauw met mosterdsaus- puree     € 22

Gegratineerde coquilles- puree (+ 10 euro waarborg) € 25 

Opgevulde parelhoenfilet met fine champagnesaus-

          puree of amandelkroketten                                € 22

Varkenswangetjes met Rodenbach- frieten of groentenpuree € 18

Portie puree                                              € 2

Frieten 1 kg                                               € 4

DESSERTS

Huisbereide chocolademousse (2 pers.)  € 6

 Progrès gebak                                         € 3,5 

Gebak (gluten- lactose- en suikervrij)                         € 5